aASitemap & Contact SitemapContact

Bereikbaarheid

Tiense campussen: Mariëndal en St.-Jan 

De campussen bevinden zich vlakbij de Tiense ring, ter hoogte van het kruispunt tussen de Albertvest, de Diestsesteenweg en de Kabbeekvest.

Routebeschrijving Campus Mariëndal (via google maps)

Routebeschrijving Campus St.-Jan (via google maps) 

 • Vanuit richting Aarschot: Neem de N223 en blijf deze volgen tot op de ring van Tienen. Sla links de Albertvest (N3) op, tot aan het eerstvolgende kruispunt.
 • Vanuit richting Leuven via N3: blijf deze weg volgen tot aan het kruispunt Albertvest /Diestsesteenweg /Kabbeekvest 
 • Vanuit richting DiestNeem de N29 richting Tienen en blijf deze volgen tot op de ring van Tienen. U bevindt zich op de Diestsesteenweg en komt dus rechtstreeks uit op het kruispunt met de Albertvest.
 • Vanuit Tienen Zuid, afrit E40 (Leuven via snelweg, Hoegaarden, Jodoigne, Goetsenhoven, Sint-Truiden): neem afslag 25 Tienen en volg deze ringweg (N29) richting Diest. Na ongeveer 2 km komt u aan de lichten ter hoogte van het kruispunt Albertvest /Diestsesteenweg/Kabbeekvest.

CAMPUS MARIËNDAL - MEDISCH CENTRUM TIENEN - SPOEDGEVALLEN: RICHTING CENTRUM, GILAINSTRAAT

 • U komt voor een raadpleging, onderzoek of dagopname? Neem na 50 m de eerste straat rechts, de Kliniekstraat. Na enkele honderden meters ligt links van u het ziekenhuis en u kunt er parking 2 oprijden. 
 • U komt een opgenomen patiënt bezoeken? Neem bezoekersparking 1 aan de Gilainstraat (recht tegenover het politiekantoor)
 • Meer info over de parkeertarieven

CAMPUS ST.-JAN:  DIESTSESTEENWEG

 • Neem vanaf de vest de tweede straat rechts, de Houtemstraat. Volg die enkele honderden meters. De campus ligt aan de rechterkant van de weg.
 • De bezoekersparking ligt links naast het ziekenhuis. Deze parking is gratis.
> naar boven

Medisch Centrum Aarschot

Detailkaart weergeven (voor uw routebeschrijving)  

 • Vanuit richting Leuven en Tienen:Neem ter hoogte van Aarschot de N19, de Leuvensestraat richting centrum. Blijf deze weg volgen. Sla links af bij de Theo De Beckerstraat/N19 en volg deze weg 1 km. U rijdt de Demer over. De N19 maakt een bocht naar rechts, u bevindt zich nu op Schaluin. Volg deze weg tot de kruising met de N10. Sla hier rechtsaf, de Langdorpsesteenweg op. Medisch Centrum Aarschot ligt ongeveer 500 m verder rechts van de weg (net voorbij de eerste lichte bocht).
 • Vanuit richting Diest via E314 (afrit 22) en/of N10: Bliif de N10 volgen, deze gaat over in de R25 (Oostelijke Ring). U rijdt de Demer over. Neem de tweede straat rechts, de Langdorpsesteenweg. U vindt Medisch Centrum Aarschot na ongeveer 300 m op de rechterkant (net voorbij de eerste lichte bocht).
 • De bezoekersparking ligt voor de ingang van de campus. Deze parking is gratis.
> naar boven

Met de bus

Voor de dienstregeling en routeplanner raadpleegt u best De Lijn.
Campus Mariëndal – Kliniekstraat 45: de dichtstbijzijnde stopplaatsen van De Lijn zijn op de ring (Albertvest) en in de Gilainstraat aan
het Atheneum. Beide haltes liggen op enkele minuten wandelen van het ziekenhuis.
Campus St.-Jan - Houtemstraat 115: de dichtstbijzijnde stopplaats bevindt zich ter hoogte van de rotonde aan de Oplintersesteenweg,
op enkele honderden meters van de campusingang.
Medisch Centrum Aarschot - Langdorpsesteenweg 129: er is helaas geen stopplaats dicht bij het centrum.

Met de belbus
De belbus van De Lijn brengt u tot aan de hoofdingang van het ziekenhuis. Om een rit met de belbus te reserveren, moet u minstens twee uur vooraf contact opnemen met de belbuscentrale. Belbuscentrale De Lijn Vlaams-Brabant: (t) 016 31 37 00
Voor meer informatie raadpleeg De Lijn.

> naar boven

Met de trein

Campus Mariëndal bevindt zich op amper 10 minuten wandelen van het treinstation, richting centrum. U volgt hiervoor de 4de Lancierslaan recht tegenover de ingang van het station, steekt het eerste kruispunt over naar de Leuvensestraat, die u volgt tot aan het Alpha hotel. Hier gaat u linksaf (Oude Leuvensestraat). Na 100 m bevindt zich aan de rechterkant de toegang tot de bezoekersparking van het ziekenhuis.
Campus St.-Jan ligt net buiten de ring. U neemt aan het treinstation het best de lijnbus.
Medisch Centrum Aarschot ligt op een kleine 25 minuten wandelen van het station.

> naar boven