Nieuwe website start met online afspraken

U surft op onze gloednieuwe website! Voortaan kunt u ons ook bezoeken op uw tablet of smartphone zonder dat u een vergrootglas moet boven halen. Onze nieuwe website past zich helemaal aan. U kunt ook via de website een online afspraak maken. Een primeur voor onze regio!

Online afspraken

Kunt u moeilijk bellen tijdens de kantooruren voor een afspraak? Voortaan kunt u via onze nieuwe website 24/24 en 7/7 voor de meeste specialismen een online afspraak maken. Met een klik op de online afspraak-knop hebt u onmiddellijk toegang tot het digitale afsprakenplatform dat door onze dienst ICT werd ontwikkeld. Hierop zijn we best trots, aangezien we het eerste ziekenhuis zijn in de regio dat hiermee start.

Andere nieuwigheden

Naast het eigentijdse kleedje en de betere informatiearchitectuur biedt de nieuwe website ook routeplannetjes om de patiënten en bezoekers wegwijs te maken in ons ziekenhuis.

De nieuwe site is responsive en past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt (pc, smartphone, tablet …). Dat is slechts een van de eisen van het Vlaams Patiëntenplatform dat ziekenhuiswebsites beoordeelt op patiëntvriendelijkheid.

​Nieuwe rubrieken zoals onderzoeken en kostprijsramingen voor veel voorkomende ingrepen moeten patiënten nog beter informeren over hun ziekenhuisopname.

Een deel van de informatie is voortaan ook beschikbaar in het Frans. We krijgen immers sinds jaar en dag veel patiënten van over de taalgrens in ons ziekenhuis.

We hopen dat u snel wegwijs bent op onze nieuwe website. Uw suggesties voor verbetering maar ook complimentjes zijn altijd welkom op de dienst Communicatie via communicatiedienst@rztienen.be