Acties & evenementen

Er staan al verschillende evenementen op het programma. Onder het overzicht vind je meer info over elk afzonderlijk evenement. Hou de pagina zeker in de gaten voor updates en nieuwe evenementen.

 

Wanneer?

Wat?

Waar?

10 november 2019 Kip-en ribfestijn Cafetaria St.-Jan
22 november 2019 Quiz  (georganiseerd door PAAZ) Manège Tienen
7 december 2019 Klassiek concert & receptie Kapel Grauwzusters
7 december 2019 VIP 3-gangen diner  Restaurant Giamba 
december (doorlopend) Verkoop Kerstrozen RZ Tienen & Alexianen Zorggroep
21 december 2019 Slotevenement & Après Ski Party  Grote Markt Tienen

Kan je niet aanwezig zijn op de evenementen maar wil je het project toch steunen? Dat kan door een gift te doen op  BE26 7360 6583 0429 op naam van RAFIKI 2019.

Opgelet: de plaatsen voor bovenstaande evenementen zijn beperkt. Wacht dus niet te lang om je in te schrijven. 

Kom op 10 november naar de cafetaria van het St.-Jan ziekenhuis voor een kip- en ribfestijn. Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar kunnen voor het hoofdgerecht kiezen uit een halve kip, vol-au-vent of ribbetjes. Als bijgerecht zijn er frietjes, krieltjes, appelmoes, jagersaus en verschillende slaatjes voorzien. Voor de kinderen staat er kipfilet of kindervidee op het menu. 

Je kan zowel 's middags als 's avonds komen. 's Middags zijn we open van 11.30 tot 13.30 uur, 's avonds ben je welkom tussen 17.00 en 19.00 uur.

Schrijf je in via onderstaand formulier, of koop je kaarten aan het onthaal van Campus Mariëndal.

 

Inschrijving kip- en ribfestijn Rafiki

Via dit formulier kan je je inschrijven voor het kip- en ribfestijn. Opgelet! Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met betalingsgegevens. Pas na de betaling ben je verzekerd van jouw plaats. Je kan je kaarten ook de dag zelf aan de kassa kopen zolang er nog plaatsen vrij zijn.

Wanneer kom je? *
Afdrukken

Onze afdeling Psychiatrie (de ‘PAAZ’) maakt er stilaan een traditie van: acties voor het goede doel in aanloop naar de warmste week van het jaar, samen met haar patiënten. Met groeiend succes én steeds grotere opbrengst! Vaste waarde is de quiz. Voor de vijfde editie trekken we op vrijdag 22 november naar de Manège in Tienen. De quiz start om 20 uur. Aan het einde is er voor iedereen een mooie prijs voorzien.

Schrijf je team van 5 personen via onderstaand formulier in, of bel naar 0479/144108. De deelnameprijs is 25 euro per ploeg.

Inschrijving PAAZ-quiz

Via dit formulier kan je jouw team inschrijven voor de PAAZ-quiz op vrijdag 22 november, 20 uur, in zaal Manège van CC De Kruisboog. Opgelet! Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met betalingsgegevens. Pas na de betaling is je inschrijving definitief.

Afdrukken

Op zaterdag 7 december komen violiste Svenja Van Driessche en pianist Liebrecht Vanbeckevoort naar de Kapel Grauwzusters. Het concert start om 20.00 uur. Aansluitend aan het concert is er een receptie voor alle aanwezigen.

Wie wil kan voor het concert genieten van een driegangendiner in restaurant Giamba. Het diner start om 18 uur stipt zodat je ruim de tijd hebt om na het diner in de kapel te geraken, waar een plaatsje voor je gereserveerd is. Let op, er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Een ticket voor het concert en de receptie kost 25 euro. Diner, concert en receptie kosten samen 90 euro.

Mis dit concert van twee topmuzikanten niet en reserveer je tickets via onderstaand formulier. Je kan je tickets ook reserveren door een mail te sturen naar events@rztienen.be

  • Adres kapel Grauwzusters: Gilainstraat 104, 3300 Tienen
  • Adres restaurant Giamba: Gilainstraat 134, 3300 Tienen

Inschrijving klassiek concert

Via dit formulier kan je jouw tickets reserveren voor het klassiek concert op zaterdag 7 december. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met verdere instructies voor de betaling.

Formule *
Afdrukken

Naar jaarlijkse gewoonte verkopen we opnieuw kerstrozen tijdens de maand december. De opbrengsten van de verkoop gaan dit jaar naar Rafiki. Je kan bestellen via onderstaand formulier. De prijzen voor de kerstrozen zijn:

  • €10 per stuk
  • €9 per stuk bij afname van 2 stuks
  • €8 per stuk bij afname vanaf 3 stuks of meer

De rozen komen rechstreeks van de kweker naar hier op dinsdag 10 december en dinsdag 17 december. 

 

Bestelformulier kerstrozen

Via dit formulier kan je online je kerstrozen bestellen.

Ik haal mijn kerstrozen op aan het onthaal van *
Ik haal mijn kerstrozen op vanaf *
ik betaal... *
Afdrukken