Team

Een gedreven team van artsen, vroedvrouwen, kinderverzorgsters en verpleegkundigen staat klaar om je zwangerschap, bevalling en verblijf in ons ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Gynaecologen

In ons ziekenhuis werken verschillende gynaecologen. Tijdens de week - dag en nacht - kun je altijd bij je eigen gynaecoloog bevallen. In het weekend is er een wachtsysteem. De gynaecoloog van wacht is dag en nacht onmiddellijk bereikbaar. Onze gynaecologen houden raadplegingen in Medisch Centrum Tienen en Medisch Centrum Aarschot.

Voorstelling gynaecologen en raadplegingen

Kinderartsen

Het team van Pediatrie telt 5 kinderartsen. Tijdens de week en in het weekend wordt indien nodig - dag en nacht - onmiddellijk een kinderarts opgeroepen om aanwezig te zijn bij de bevalling. Bij een niet-routinebevalling wordt de aanwezigheid van de kinderarts sowieso ingepland. Onze kinderartsen komen iedere ochtend langs bij je baby en volgen de evolutie van je kindje van nabij op. Onze pediaters hebben iedere dag consultaties in Medisch Centrum Tienen en Medisch Centrum Aarschot, zodat je ook eens je weer thuis bent nog makkelijk bij hen terecht kan, als je kindje ziek is.

Voorstelling kinderartsen en raadplegingen

Vroedvrouwen en verpleegkundigen

Een enthousiast team van vroedvrouwen, verpleegkundigen, pediatrisch verpleegkundigen en zorgkundigen en afdelingsmedewerkers omringen jou en je baby graag met de beste zorgen op materniteit en neonatologie. 

 Aurélie Moureau
Hoofdvroedvrouw materniteit
Sarah Vanhoegaerden
Hoofdvroedvrouw neonatologie