aASitemap & Contact SitemapContact

Patiëntenbijeenkomsten

Waarom?

De ervaring van onze patiënten is voor ons van groot belang want ze bevat vaak nuttige tips om onze zorg verder te verbeteren.

Daarom hebben we op al onze afdelingen evaluatieformulieren waarop patiënten hun mening over hun verblijf en suggesties kunnen noteren. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld door onze ombudsdienst en kwaliteitsdienst. We houden ook regelmatig enquêtes bij onze patiënten. We denken dat het ook leerrijk is om patiënten samen in gesprek te laten gaan over de zorg in ons ziekenhuis.

 

Voor wie?

 

Heeft u kort geleden in ons ziekenhuis gelegen? Vertel ons dan wat goed was of wat beter kan. Uw mening over de medische behandeling, de zorg en de andere aspecten van uw verblijf in ons ziekenhuis is belangrijk voor ons.

 
Hoe verloopt het?

Patiënten praten in een groep van zes à acht personen over hun ervaringen en hun suggesties voor mogelijke verbeteringen. Dit gebeurt onder leiding van een persoon die niet in het ziekenhuis werkt, bv. een huisarts of een andere deskundige, bijgestaan door een (kwaliteits)medewerker van het ziekenhuis. De gesprekken worden opgenomen en nadien anoniem verwerkt. Doel is om van u leerpunten te vernemen om onze werkwijzen en zorgprocessen te verbeteren.

 
Wil u graag deelnemen?

Heeft u suggesties en wilt u een patiëntenbijeenkomst bijwonen?
Neem dan contact op met Suzy Ooms, (t) 016 80 95 87 of suzy.ooms@rztienen.be voor vragen of inschrijving.

U kunt gratis parkeren en ontvangt voor uw deelname een kleine attentie.