Orthopedie

De dienst Orthopedie behandelt patiënten met aandoeningen en sportletsels van de botten, spieren, gewrichten, pezen en banden.

Wij maken deel uit van het IWC!

De hand- en polsunit van de Hagelandse Orthopedische Praktijk van het Regionaal Ziekenhuis Tienen, geleid door Dr. Chul Ki Goorens, is toegetreden tot de International Wrist Centers (IWC)-groep, een internationale alliantie ter bevordering van educatie en research van polsarthroscopie.

Polsartroscopie heeft de behandeling van verschillende polsgewrichts pathologieën de afgelopen decennia aanzienlijk veranderd. Het heeft de diagnose, het biomechanische en anatomische inzicht en het herstel van veel laesies verbeterd met behulp van minimaal invasieve technieken. Onze handunit wordt geleid door Dr. Chul Ki Goorens, die ruim 15 jaar ervaring heeft met polsartroscopie en lid is van IWAS. Onze dienst verwelkomt graag Fellows die geïnteresseerd zijn in hand- en polschirurgie, met een specifieke interesse in polsartroscopie.

Meer over IWC

Verpleegafdeling orthopedische ingrepen

Patiënten die een orthopedische ingreep ondergaan, verblijven op de verpleegafdelingen Heelkunde 2 of Kort Verblijf. Voor praktische info over deze afdelingen, klikt u op de naam van de afdeling.