Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8.5
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  Raadplegingen kinderartsen zijn verhuisd

  Vanaf 30 juli houden de kinderartsen raadplegingen in het hoofdgebouw op Campus Mariëndal. Voor ouders, kinderen en artsen is de centrale ligging in het ziekenhuis erg praktisch.

 • Nieuws

  Neurologische zorg in het ziekenhuisnetwerk Vlaams-Brabant Oost

  De diensten neurologie van UZ Leuven, RZ Heilig Hart Leuven, RZ Heilig Hart Tienen en AZ Diest zullen de neurologische zorg in de regio voortaan samen organiseren.

 • Nieuws

  Nieuwe arts

  Op 1 juli startte een nieuwe oogarts in onze oogkliniek in Medisch Centrum Aarschot. Dr. Karolien Hollanders legde na haar studies geneeskunde haar doctoraat af aan de KU Leuven in 2015 over nieuwe behandelingsstrategieën in netvliesaandoeningen. Nadien specialiseerde zij zich in oogheelkunde aan de UGent.

 • Nieuws

  Opgelet: verkeersomleiding voor verkeer komende via Sint-Truidensesteenweg

  Van 17/6 tot 12/7 worden de Tiense Vesten volledig afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van het kruispunt met de Slachthuisstraat en de Kapucijnenstraat. 

Meer nieuws Meer evenementen