Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8,9
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Jaarverslag RZ Tienen 2020

In ons digitaal jaarverslag geven wij u een overzicht van de activiteiten en projecten in ons ziekenhuis in 2020. 

Bekijk ons jaarverslag

PSA bepaling

Vroegtijdige detectie van prostaatkanker | Aanbeveling PSA-intervaltesten

Download hier het schema

Transmuraal Zorgpad Radicale Prostatectomie bij Niet Gemetastaseerde Prostaatkanker

Het transmuraal zorgpad "Radicale Prostatectomie bij Niet Gemetastaseerde Prostaatkanker" kwam tot stand door een nauwe samenwerking tussen zorgverleners en vertegenwoordigers van patiënten uit onze regio.

Personen uit 12 verschillende perspectieven namen deel aan de ontwikkeling (uroloog, urologieverpleegkundige, hoofdverpleegkundige, afdelingsverpleegkundige, sociaal verpleegkundige, psycholoog, kinesitherapeut, huisarts, thuisverpleegkundige, kinesitherapeut met specialisatie in bekkenbodemreëducatie, patiënt en patiëntenvereniging).

Het hoofddoel van het transmuraal zorgpad is om de patiënt centraal te stellen en samen met al zijn zorgverleners doorheen zijn zorg te gidsen.

Patiënten ontvangen een map, "Wegwijs in je zorg", die fungeert als een houvast, wegwijzer en informatietool. Patiënten worden uitgenodigd om deze map steeds te delen met hun nabije zorgverleners.

Zorgverleners kunnen op deze webpagina terecht om het volledige transmuraal zorgpad (de "Time Task Tabel" of "Wie doet Wat en Wanneer") te raadplegen.

Documenten

Nieuws & Evenementen

 • Evenement

  Filmpremière: de unieke reis van Parkili naar Jordanië

  De film toont de schitterende reis van Parkili naar Jordanië. De gedreven parki's en hun metgezellen doorkruisen de woestijnlandschappen om uiteindelijk het hoogtepunt van hun reis, Petra, te verkennen.

 • Evenement

  Jobevent & construction party

  Tijdens een spetterend jobevent op de bouwsite van onze nieuwbouwcampus maak je kennis met RZ Tienen als werkgever in de zorgsector.

 • Nieuws

  Walter Sermeus is nieuwe voorzitter Plexus

  De raad van bestuur van ziekenhuisnetwerk Plexus heeft professor Walter Sermeus, verbonden aan het Leuvens Instituut voor Gezondheidszorgbeleid, aangesteld als nieuwe voorzitter. Hij volgt Jo Vandeurzen op, die 4 jaar lang met veel enthousiasme de taak op zich nam.

 • Nieuws

  Vertelling Werelddag Dementie

  Stad Tienen, RZ Tienen en Alexianen Zorggroep Tienen slaan de handen in elkaar om aandacht te vragen voor dementie, en te ijveren voor een dementievriendelijke stad.

Meer nieuws Meer evenementen