Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8.8
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Jaarverslag RZ Tienen 2019

In ons digitaal jaarverslag geven wij u een overzicht van de activiteiten en projecten in ons ziekenhuis in 2019. 

Bekijk ons jaarverslag

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  Tokai Optecs schenkt speciale brillen aan RZ Tienen

  Kurt Leuridan, ceo van Tokai Optecs uit Tienen had eerder dit jaar een wereldprimeur te pakken met de ontwikkeling van brilglazen die niet aandampen bij het gebruik van een mondmasker.

 • Nieuws

  Locatie nieuwe campus bekend

  De kogel is door de kerk: onze nieuwe campus komt er op de site van St.-Jan. De vorige belangrijke piste, de site Reynaerts langs de Hamelendreef, bleek na verder onderzoek niet geschikt door waterproblemen.

 • Nieuws

  Affilips schenkt mondmaskers aan personeel RZ Tienen

  In navolging van de coronacrisis overhandigde Roger van Geerteruy, algemeen directeur-bestuurder van Affilips N.V. Tienen, een groot aantal mondmaskers aan RZ Tienen.

 • Nieuws

  Artikel VRT: "Stel manifestaties uit en voer actie op een andere manier"

  In een kort interview riep algemeen directeur dr. Hans Struyven op om manifestaties uit te stellen, omdat grote bijeenkomsten nog steeds een risico vormen voor de verspreiding van Covid-19. Racisme en discriminatie gaan in tegen de kernwaarden van ons ziekenhuis, maar acties moeten op een manier gevoerd worden die de volksgezondheid niet in gevaar brengt. Lees het artikel hier.

Meer nieuws Meer evenementen