Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8,9
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Jaarverslag RZ Tienen 2020

In ons digitaal jaarverslag geven wij u een overzicht van de activiteiten en projecten in ons ziekenhuis in 2020. 

Bekijk ons jaarverslag

Nieuws & Evenementen

 • Evenement

  Focusgroep pediatrie

  Om onze zorg te kunnen verbeteren, horen we graag jouw feedback. Wil jij jouw aanbevelingen, suggesties en tips met ons delen? Schrijf je dan in voor de focusgroep op 27 september om 19.00 uur. 

 • Nieuws

  Geef je mening over de kwaliteit van onze zorg!

  Aan de hand van een korte bevraging wil ons ziekenhuis een idee krijgen over hoe patiënten, hun naasten en hun familieleden de zorg in RZ Tienen ervaren.

 • Nieuws

  RZ Tienen deelt Zakjes Troost uit bij overlijden van palliatieve patiënten

  Een naaste verliezen in het ziekenhuis is een ingrijpende gebeurtenis voor alle betrokken partijen. Daarom ging RZ Tienen vorig jaar van start met het uitdelen van Zakjes Troost: unieke zakjes met voorwerpen en kaartjes die het rouwproces ondersteunen. Omdat de Nederlandstalige Zakjes Troost een grote meerwaarde bleken voor familie en naasten van overleden patiënten, wordt het project nu ook in het Frans gelanceerd onder de noemer “Un petit geste de réconfort”. 

 • Nieuws

  RZ Tienen even covidvrij

  Gejuich in RZ Tienen gisteren toen de laatste covidpatiënt uit isolatie mocht: het ziekenhuis was voor het eerst in 15 maanden covidvrij. Niet voor lang, want vandaag werd er al een nieuwe covidpatiënt opgenomen.

Meer nieuws Meer evenementen