Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8,9
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Jaarverslag RZ Tienen 2020

In ons digitaal jaarverslag geven wij u een overzicht van de activiteiten en projecten in ons ziekenhuis in 2020. 

Bekijk ons jaarverslag

Nieuws & Evenementen

 • Evenement

  Symposium Back on track

  Wij nodigen je graag uit op donderdag 22 juni 2023 voor het symposium “BACK on track”, waar je kennis zal maken met het transmuraal zorgpad van nek- en/of lage rugpijn regio Tienen.

 • Nieuws

  Borstcentrum RZ Tienen wordt erkende borstkliniek

  Het borstcentrum in RZ Tienen krijgt erkenning als satelliet-borstkliniek in samenwerking met UZ Leuven. Patiënten met borstaandoeningen uit de regio kunnen er terecht voor diagnosestelling, behandeling, nabehandeling, psychosociale begeleiding, informatieverstrekking en revalidatie.

 • Nieuws

  Orthopedisten AZ Diest en RZ Tienen slaan de handen in elkaar

  De artsen van beide ziekenhuizen zullen alle aandoeningen van het bewegingsapparaat behandelen in het Medisch Centrum Aarschot en verzekeren zo de orthopedische zorg in de regio Aarschot.

 • Nieuws

  Nieuwe hoofdarts

  De raad van bestuur van het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Tienen heeft dr. Griet Vander Velpen aangesteld als hoofdarts. Zij zal binnenkort de fakkel overnemen van dr. Frank Martens.

Meer nieuws Meer evenementen