Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Evenement

  Dag van de Zorg

  Op 15 maart nemen wij in samenwerking met Alexianen Zorggroep Tienen en HAZOH deel aan de Dag van de Zorg.

 • Nieuws

  Ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant krijgt de naam Plexus

  Op vrijdag 20 december ondertekenden RZ Heilig Hart Leuven, RZ Heilig Hart Tienen, AZ Diest en UZ Leuven de statuten van een nieuw ziekenhuisnetwerk. Dat krijgt de naam Plexus, een medische term voor een netwerk van zenuwen of bloedvaten. De naam staat symbool voor het knooppunt van kwalitatieve zorg dat het ziekenhuisnetwerk wil zijn.

 • Nieuws

  RZ Heilig Hart Tienen scoort in peiling patiëntervaring

  Vandaag maakten het Vlaams Patiëntenplatform en het Vlaams Instituut voor Kwaliteit van de Zorg (VIKZ) de resultaten van hun patiëntenpeiling bekend. Tussen 2016 en 2018 werden patiënten in 55 Vlaamse ziekenhuizen systematisch bevraagd over hun ervaringen in het ziekenhuis aan de hand van 28 vragen over verschillende thema’s. RZ Heilig Hart Tienen kreeg een goed rapport en behoort bij de top 6 van ziekenhuizen die het meeste vooruitgang boekten tussen 2016 en 2018.

 • Nieuws

  Wall-E maakt medicatiedistributie veiliger

  Op 6 december kreeg onze apotheek een belangrijk pakket. Niet van Sinterklaas, maar wel van het farmaceutische bedrijf Baxter, een Nederlands bedrijf dat onder andere medicatierobots levert. . De nieuwe medicatierobot, die officieel ‘Proud’ heet maar in de apotheek omgetoverd is tot ‘Wall-E’, maakt de distributie van medicatie sneller en veiliger.

Meer nieuws Meer evenementen