Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8,9
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Jaarverslag RZ Tienen 2020

In ons digitaal jaarverslag geven wij u een overzicht van de activiteiten en projecten in ons ziekenhuis in 2020. 

Bekijk ons jaarverslag

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  Wijziging supplementen radiologie

  De radiologen van dit ziekenhuis zijn gedeconventioneerd. Dat betekent dat er naast de wettelijke remgelden voor het voorgeschreven onderzoek een honorariumsupplement zal aangerekend worden voor een ambulant onderzoek. Voor de CT en NMR onderzoeken mogen deze supplementen vanaf 4 december niet meer aangerekend worden als het onderzoek gepland is tussen 8 u en 18 u tijdens de weekdagen.

 • Nieuws

  Tijdelijke terugtrekking aanvraag omgevingsvergunning nieuwbouwcampus RZ Tienen

  In een recent persbericht stelde Vooruit Tienen dat de aanvraag voor de omgevingsvergunning van het nieuwbouwziekenhuis tijdens het Openbare Onderzoek teruggetrokken werd.

 • Nieuws

  Dag tegen Kanker @RZ Tienen

  Op donderdag 19 oktober valt de Dag tegen Kanker. Wij steken mensen met kanker en hun naasten iedere dag een hart onder de riem. Op deze dag zijn we er nog nét iets meer dan anders voor hen. Want kanker draag je niet alleen.

 • Nieuws

  Walter Sermeus is nieuwe voorzitter Plexus

  De raad van bestuur van ziekenhuisnetwerk Plexus heeft professor Walter Sermeus, verbonden aan het Leuvens Instituut voor Gezondheidszorgbeleid, aangesteld als nieuwe voorzitter. Hij volgt Jo Vandeurzen op, die 4 jaar lang met veel enthousiasme de taak op zich nam.

Meer nieuws Meer evenementen