Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8.5
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  Nieuwe arts

  Op 1 juli startte een nieuwe oogarts in onze oogkliniek in Medisch Centrum Aarschot. Dr. Karolien Hollanders legde na haar studies geneeskunde haar doctoraat af aan de KU Leuven in 2015 over nieuwe behandelingsstrategieën in netvliesaandoeningen. Nadien specialiseerde zij zich in oogheelkunde aan de UGent.

 • Nieuws

  Opgelet: verkeersomleiding voor verkeer komende via Sint-Truidensesteenweg

  Van 17/6 tot 12/7 worden de Tiense Vesten volledig afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van het kruispunt met de Slachthuisstraat en de Kapucijnenstraat. 

 • Nieuws

  Vanaf nu transfers, opname en ontslag in nieuw elektronisch patiëntendossier KWS

  We hebben een eerste mijlpaal genomen richting nieuw elektronisch patiëntendossier. Zondagmiddag 16 juni zijn we overgeschakeld op een eerste module van het Klinisch Werkstation (KWS), het elektronisch patiëntendossier van nexuzhealth. De eerste KWS-module gaat over de verwerking van administratieve gegevens bij opname, transfer en ontslag van de patiënt.

 • Nieuws

  Internationale Dag van het Bedplassen

  Vandaag is het de Internationale Dag van het Bedplassen. Bedplassen is een veelvoorkomende medische aandoening en kan ernstige gevolgen hebben voor het gevoel van eigenwaarde en emotioneel welzijn en het dagelijks functioneren van kinderen.

Meer nieuws Meer evenementen