Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  Terugblik op 2017

  2017 mogen we gerust het NIAZ-jaar noemen. De eerste jaarhelft was een rush naar de audit van juni met intense voorbereidingen in elke afdeling van het ziekenhuis. Het harde werk bleef niet zonder resultaat. Maar NIAZ was niet het enige hoogtepunt van het voorbije jaar. Ons jaarverslag geeft u graag een digitale terugblik op cijfers, projecten en realisaties in 2017.

 • Nieuws

  Naar een nieuw elektronisch patiëntendossier

  De komende jaren gaat ons ziekenhuis alle patiëntengegevens beheren in een nieuw elektronisch patiëntendossier. Het ziekenhuis koos voor het softwarepakket KWS van de firma nexuzhealth, dat onder meer ook in UZ Leuven, AZ Diest en Heilig Hart Leuven wordt gebruikt.

 • Nieuws

  What Matters to You-dag

  Vandaag is het de 2de Vlaamse editie van de internationale 'What Matters to You'-dag. Deze dag zet het belang in de kijker van echt te luisteren naar wat voor de patiënt belangrijk is.

 • Nieuws

  Internationale Dag van het Bedplassen

  Vandaag is het de Internationale Dag van het Bedplassen. Bedplassen is een veelvoorkomende medische aandoening en kan ernstige gevolgen hebben voor het gevoel van eigenwaarde en emotioneel welzijn van kinderen, waarbij ook de schoolprestaties en het sociale leven kunnen beïnvloed worden.

Meer nieuws Meer evenementen