Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8.3
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  Borstzorg in RZ Tienen

  De pers berichtte op 15 maart over 7 ziekenhuizen die zich ‘onterecht’ als borstkliniek voorstellen, hoewel zij daar geen erkenning voor hebben. RZ Heilig Hart Tienen werd hierbij vernoemd. In reactie hierop delen we mee dat ons borstzorgteam nu al werkt zoals een erkend satellietborstcentrum volgens alle protocollen en kwaliteitscriteria van het Multidisciplinair Borstcentrum van UZ Leuven. Het ziekenhuis wacht het einde van het moratorium van de overheid om erkend te kunnen worden. 

 • Nieuws

  Patiëntenbegeleiding blaast 10 kaarsjes uit

  De dienst Patiëntenbegeleiding van RZ Heilig Hart Tienen viert zijn tiende verjaardag. Het team van sociaal verpleegkundigen, psychologen en andere zorgverleners ondersteunt patiënten, familie en mantelzorgers bij een opname in het ziekenhuis tot aan het ontslag.

 • Nieuws

  Proeflezers gezocht

  Vindt  u  onze  patiënteninformatie duidelijk? Neem  deel  aan  ons  leescomité. We zoeken mensen die onze patiëntenfolders willen nalezen en beoordelen. Dat kan gewoon bij u thuis, wanneer het u past.

 • Nieuws

  Gloednieuwe kinderwebsite online

  De kinderwebsite van de dienst Pediatrie zit volledig in het nieuw en werd uitgebreid met heel wat aantrekkelijke fotoverhaaltjes. Die helpen kinderen voor te bereiden op een onderzoek of een operatie, wat de stress voor een opname in het ziekenhuis voor een stuk wegneemt. De collega's van Pediatrie gaan nu op zoek naar een naam voor de nieuwe mascottes van de kinderafdeling.

Meer nieuws Meer evenementen