Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8,9
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Jaarverslag RZ Tienen 2020

In ons digitaal jaarverslag geven wij u een overzicht van de activiteiten en projecten in ons ziekenhuis in 2020. 

Bekijk ons jaarverslag

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  Covidscreening voor reizigers in RZ Tienen

  Als je op reis vertrekt of terugkeert uit het buitenland, moet je afhankelijk van de bestemming een covidtest laten afnemen. Om huisartsen van deze taak te ontlasten, kunnen vertrekkende en terugkerende reizigers voortaan in RZ Tienen terecht voor een covidtest.

 • Nieuws

  Stap dichter bij geïntegreerd patiëntendossier

  In 2018 besloten we om al onze patiëntengegevens te beheren in een nieuw elektronisch patiëntendossier. We kozen voor het softwarepakket KWS van de firma nexuzhealth, dat door alle ziekenhuizen van het Plexus-netwerk gebruikt wordt.

 • Nieuws

  RZ Tienen versoepelt bezoekregeling

  Vanaf dinsdag 1 juni versoepelen we opnieuw de bezoekregeling in ons ziekenhuis. Lees de aangepaste bezoekregeling hier.

 • Nieuws

  Minister Wouter Beke bezoekt RZ Tienen

  Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Wouter Beke (CD&V) bracht donderdag 27 mei een bezoek aan het regionaal ziekenhuis Tienen. Tijdens een infomoment en een rondleiding deden dr. Hans Struyven (algemeen directeur RZ Tienen), Bert Lambeir (algemeen directeur Alexianen Zorggroep Tienen) en dr. Jeroen van den Brandt (voorzitter van de huisartsenkring Zuidoost Hageland) hun toekomstvisie op een geïntegreerde regionale zorg uit de doeken.

Meer nieuws Meer evenementen