Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8,4
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Evenement

  Symposium over Bekkenbodemkliniek

  Op 3 oktober 2018 brengen de diensten Urologie, Gynaecologie en Abdominale Heelkunde van AZ Diest en RZ Tienen een multidisciplinair symposium over de Bekkenbodemkliniek Hageland.

 • Evenement

  Symposium 80 jaar bevallingen in RZ Tienen

  De dienst Gynaecologie & Verloskunde organiseert op 25 september het symposium ‘80 jaar bevallingen in RZ Tienen’. Dit jaar blaast onze materniteit 80 kaarsjes uit. Warme zorg op maat is al generaties lang de troef van onze jarige afdeling.

 • Nieuws

  Fototentoonstelling in Medisch Centrum Aarschot

  In Medisch Centrum Aarschot loopt momenteel de fototentoonstelling over het project ‘Jenga Maarifa’. De foto’s in deze tentoonstelling zijn het werk van de Irakese fotograaf Karim Abraheem en illustreren de verschillende initiatieven van Jenga Maarifa, een Noord-Zuidproject van de provincie Vlaams-Brabant en Artsen zonder Vakantie.

 • Nieuws

  Internationale week van de Borstvoeding

  Onze Materniteit doet opnieuw mee met de Internationale Week van de Borstvoeding. Van 1 tot 7 augustus krijgen de mama’s die borstvoeding geven, een leuk T-shirt aangeboden voor hun baby’tje.

Meer nieuws Meer evenementen