Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8,9
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Jaarverslag RZ Tienen 2020

In ons digitaal jaarverslag geven wij u een overzicht van de activiteiten en projecten in ons ziekenhuis in 2020. 

Bekijk ons jaarverslag

Nieuws & Evenementen

 • Evenement

  PAAZ-Quiz

  Onze afdeling Psychiatrie (de ‘PAAZ’) maakt er een traditie van: elk jaar organiseren ze een PAAZ-quiz t.v.v. een goed doel. Dit jaar zijn we aanbeland bij de 7de editie, ten voordele van Begeleid Wonen Tienen. Iedereen welkom!

 • Nieuws

  Regionaal zorgstrategisch plan Plexus goedgekeurd

  De Vlaamse regering gaf zopas haar goedkeuring voor het regionaal zorgstrategisch plan van ziekenhuisnetwerk Plexus. Het is het eerste zorgstrategisch plan dat wordt goedgekeurd in Vlaanderen.

 • Nieuws

  Plexus project – interhospitaal vervoer

  Het ziekenhuisnetwerk heeft een belangrijke locoregionale zorgopdracht in de regio Oost-Vlaams-Brabant. De netwerkvorming zal een verdere toename van nood aan transport van patiënten tussen deze ziekenhuizen tot gevolg hebben.

 • Nieuws

  Nieuwe hightech operatierobot in RZ Tienen

  Vandaag werd in RZ Tienen voor het eerst een operatie uitgevoerd met de ‘Da Vinci’: een splinternieuwe hightech operatierobot. Deze robot stelt de chirurgen van het regionale ziekenhuis in staat om complexe ingrepen met grotere precisie uit te voeren.

Meer nieuws Meer evenementen