Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  What Matters to You-dag

  Vandaag is het de 2de Vlaamse editie van de internationale 'What Matters to You'-dag. Deze dag zet het belang in de kijker van echt te luisteren naar wat voor de patiënt belangrijk is.

 • Nieuws

  Internationale Dag van het Bedplassen

  Vandaag is het de Internationale Dag van het Bedplassen. Bedplassen is een veelvoorkomende medische aandoening en kan ernstige gevolgen hebben voor het gevoel van eigenwaarde en emotioneel welzijn van kinderen, waarbij ook de schoolprestaties en het sociale leven kunnen beïnvloed worden.

 • Nieuws

  20 jaar Kankersteunpunt

  Kankersteunpunt Tienen viert dit jaar zijn twintigste verjaardag. De vrijwilligsters betekenen in RZ Heilig Hart Tienen een echt steunpunt voor vele kankerpatiënten tijdens de moeilijkste periode in hun leven. Op donderdag 24 mei zette het ziekenhuis de vijf vrijwilligsters in de bloemetjes. 

 • Nieuws

  RZ Heilig Hart Tienen fietst Ronde van Vlaanderen

  Van 23 tot 27 april neemt ons ziekenhuis voor de vijfde keer deel aan de Week van de Valpreventie. Tijdens deze week vestigen ergotherapeuten en kinesitherapeuten extra aandacht op het verhoogde risico op een val bij senioren.

Meer nieuws Meer evenementen