Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8,9
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Evenement

  8ste PAAZ-quiz

  Onze afdeling Psychiatrie (de ‘PAAZ’) maakt er een traditie van: elk jaar organiseren ze een PAAZ-quiz t.v.v. een goed doel. Dit jaar zijn we aanbeland bij de 8ste editie, ten voordele van Boven de Wolken, Perinti en Overkophuis Tienen. Iedereen welkom!

 • Evenement

  Infosessie behandeling kanker anno 2024

  Gezonde buurt ZOGELIKO (Zoutleeuw, Geetbets, Linter en Kortenaken) organiseert samen met Samana Waanrode en RZ Tienen een infosessie over kankerbehandeling.

 • Evenement

  IBD Patiëntendag Plexus Zorgnetwerk

  Symposium voor patiënten met ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa. De nieuwste inzichten over IBD komen interactief aan bod. Erover praten blijft immers essentieel om de zorg voor iedereen te verbeteren.

 • Nieuws

  Geef je mening over de kwaliteit van onze zorg!

  Aan de hand van een korte bevraging wil ons ziekenhuis een idee krijgen over hoe patiënten, hun naasten en hun familieleden de zorg in RZ Tienen ervaren.

Meer nieuws Meer evenementen