Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8.3
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  Parking ziekenhuis blijft bereikbaar tijdens werken

  Tijdens de rioleringswerken in de Kliniekstraat de eerste week van maart blijven de parkings van het ziekenhuis op Campus Mariëndal makkelijk bereikbaar en kunnen de hulpdiensten te allen tijde het ziekenhuis vlot bereiken.

 • Nieuws

  Onze kinderafdeling krijgt mooie schenking van GBS Hoegaarden

  Op vrijdag 25 januari mocht onze kinderafdeling een schenking van maar liefst 1400 euro in ontvangst nemen van de Gemeentelijke Basisschool Hoegaarden.

 • Nieuws

  PAAZ-afdeling zamelt 6.500 euro in voor Music for Life

  De afgelopen weken was onze afdeling Psychiatrie druk in de weer voor Music for Life. Samen met de patiënten zette het team een aantal acties op touw en zamelde maar liefst 6507 euro in.

 • Nieuws

  Breng altijd uw identiteitskaart mee

  Komt u naar het ziekenhuis voor een raadpleging, een opname of een spoedopname, breng dan zeker uw elektronische identiteitskaart (eID) mee. Voor kinderen hebt u een Kids-ID of de ISI+-kaart nodig.

Meer nieuws Meer evenementen