Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8.1
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  PAAZ-afdeling zamelt 6.500 euro in voor Music for Life

  De afgelopen weken was onze afdeling Psychiatrie druk in de weer voor Music for Life. Samen met de patiënten zette het team een aantal acties op touw en zamelde maar liefst 6507 euro in.

 • Nieuws

  Breng altijd uw identiteitskaart mee

  Komt u naar het ziekenhuis voor een raadpleging, een opname of een spoedopname, breng dan zeker uw elektronische identiteitskaart (eID) mee. Voor kinderen hebt u een Kids-ID of de ISI+-kaart nodig.

 • Nieuws

  80 jaar materniteit

  Onze materniteit blies 80 kaarsjes uit! Alle verhalen en foto's over vroeger en nu vind je gebundeld in een boekje en op een verjaardagswebsite. Voor een warm welkom aan vele volgende generaties!

 • Nieuws

  Nieuwe arts

  Vanaf 1 december start dr. Eline Van Hove als derde geriater in ons ziekenhuis. Dr. Van Hove studeerde Geneeskunde aan de KULeuven en specialiseerde zich in Interne Geneeskunde. Nadien volgde zij een subspecialisatie in geriatrie met assistentschappen in UZ Leuven en RZ Tienen. We wensen dr. Van Hove heel veel succes.

Meer nieuws Meer evenementen