Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 7.8
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  Coronavirus (Covid-19): dagelijkse update

  Hier vindt u een dagelijkse update van het aantal opnames en het aantal ontslagen in ons ziekenhuis.

 • Nieuws

  Tijdelijke stopzetting raadplegingen, geplande onderzoeken en ingrepen

  Conform de beslissing van de overheid wordt beslist om alle raadplegingen, geplande onderzoeken en ingrepen vanaf zaterdag 14 maart te annuleren, en dit zowel in Tienen als in Aarschot. 

 • Nieuws

  Aangepaste bezoekersregeling omwille van Covid-19

  Als maatregel tegen de verspreiding van het Coronavirus is er geen bezoek meer toegelaten, met uitzondering van volgende gevallen: Materniteit (1 partner), Pediatrie (1 ouder), raadplegingen en medisch technische diensten (1 begeleider), Palliatieve zorgen (bezoek in overleg met de behandelende arts).

 • Nieuws

  Coronavirus (Covid-19): FAQ

  Wat moet u doen als u vermoedt dat u besmet bent met Covid-19? Moet u voorzorgsmaatregelen nemen als u naar ons ziekenhuis komt? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Meer nieuws Meer evenementen