Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8,9
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  Aanvraag omgevingsvergunning nieuwbouwcampus RZ Tienen opnieuw ingediend

  In juni 2023 diende RZ Tienen een aanvraag in voor een omgevingsvergunning voor de bouw van een nieuwbouwcampus op de St.-Jan-site. In november trok het ziekenhuis deze aanvraag tijdelijk terug nadat de Provinciale Omgevingsvergunningscomissie (POVC) meer duidelijkheid vroeg over mobiliteit rond de campus.

 • Nieuws

  Geef je mening over de kwaliteit van onze zorg!

  Aan de hand van een korte bevraging wil ons ziekenhuis een idee krijgen over hoe patiënten, hun naasten en hun familieleden de zorg in RZ Tienen ervaren.

 • Nieuws

  Gert Peeters nieuwe algemeen directeur van RZ Tienen

  We zijn verheugd om aan te kondigen dat Gert Peeters de nieuwe algemeen directeur wordt van RZ Tienen!

 • Nieuws

  Wijziging supplementen radiologie

  De radiologen van dit ziekenhuis zijn gedeconventioneerd. Dat betekent dat er naast de wettelijke remgelden voor het voorgeschreven onderzoek een honorariumsupplement zal aangerekend worden voor een ambulant onderzoek. Voor de CT en NMR onderzoeken mogen deze supplementen vanaf 4 december niet meer aangerekend worden als het onderzoek gepland is tussen 8 u en 18 u tijdens de weekdagen.

Meer nieuws Meer evenementen