Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8.4
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  Huiselijk bevallen met je eigen vroedvrouw in het ziekenhuis

  Terwijl de meeste zwangere vrouwen graag onder leiding van hun eigen gynaecoloog in ons ziekenhuis bevallen, biedt ons ziekenhuis nu ook een veilig alternatief voor de kleine groep die kiest voor een thuisbevalling of een bevalling in een geboortehuis. Zij kunnen met hun eigen vroedvrouw in het ziekenhuis terecht voor een bevalling in huiselijke sfeer. Daarvoor is een aparte verloskamer ontworpen.

 • Nieuws

  Nieuwe behandeling rughernia: sneller herstel

  Patiënten met een discushernia kunnen voortaan geholpen worden met een relatief eenvoudige kijkoperatie. Onze afdeling Orthopedie is gestart met endoscopische rugoperaties. Deze spiersparende techniek biedt veel voordelen. De meeste patiënten voelen na enkele dagen al geen rugpijn meer en kunnen veel sneller aan het werk.

 • Nieuws

  Nieuwe arts

  Op 1 september startte dr. Bruno De Coster op onze dienst Radiologie op Campus Mariëndal. Dr. De Coster studeerde het afgelopen academiejaar af als algemeen radioloog aan de KU Leuven, na assistentschappen in UZ Leuven en AZ Groeninge in Kortrijk. Hij zal voornamelijk actief zijn in de medische beeldvorming van buik, spieren en skelet, en borsten.

 • Nieuws

  Stem op ons project voor de NIAZ Jaarprijs 2018!

  De NIAZ Jaarprijs beloont projecten die de zorg nog beter en veiliger maken. Perinti (Perinataal Netwerk Tienen) doet dit elke dag door kwetsbare en kansarme gezinnen tijdens de zwangerschap en jong ouderschap te ondersteunen en begeleiden. Daarom dingen we mee naar de NIAZ Jaarprijs 2018 met het project Perinti. Tot eind september kunt u stemmen op onze inzending. Lees hier hoe u kunt stemmen!

Meer nieuws Meer evenementen