Vriendelijk, Inlevend, Professioneel

Patiënten geven ons een score van 8.4
Ontdek waarom

Vragen over de kostprijs van uw opname?

Voor een aantal behandelingen en ingrepen hebben we een prijsraming gemaakt. Dat geeft u een idee van het kostenplaatje van uw opname. De prijzen zijn slechts richtprijzen en kunnen nog afwijken bij een langere verblijfsduur of eventuele complicaties. 

Bekijk prijsramingen
Bezoek onze kinderwebsite

Bezoek onze kinderwebsite

Uw kind wordt opgenomen? Bereid uw kind voor en bezoek samen onze kinderwebsite met veel foto's en informatie op kindermaat.

Naar de kinderwebsite
Uw mening over ons

Uw mening over ons

Uw ervaringen zijn voor ons van groot belang. Ze bevatten nuttige tips om onze patiëntenzorg continu te verbeteren. Aarzel daarom zeker niet om ons uw mening te bezorgen!

Geef uw mening
Werken bij RZ Tienen

Werken bij RZ Tienen

Wil u werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Deelt u onze VIP-visie op zorg? RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om u meteen thuis te voelen, zonder dat u snel uitgekeken geraakt.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

 • Nieuws

  RZ Heilig Hart Tienen en Alexianen Zorggroep Tienen organiseren samen eindejaarsacties voor het goede doel

  Naar goede gewoonte zamelen RZ Heilig Hart Tienen en Alexianen Zorggroep Tienen tijdens de eindejaarsperiode geld in voor het goede doel. Dit jaar besloten beide ziekenhuizen voor het eerst de handen in elkaar te slaan en hun schouders onder twee ontwikkelingsprojecten te zetten die hen nauw aan het hart liggen.

 • Nieuws

  Borstkankerpatiënten positief over Re-Fitprogramma

  ‘En nu? Wat gebeurt er nu?’ is een veel voorkomende vraag na de behandeling van borstkanker. Patiënten die na de afloop van chemotherapie genezen worden verklaard, hebben vaak nog een lange periode van herstel voor de boeg. Om hen hierbij te helpen, biedt RZ Tienen het Re-Fitprogramma aan.

 • Nieuws

  Laadpalen voor elektische wagens op parkings RZ Tienen

  Volledig elektrisch rijden wordt de toekomst. Het is duurzaam en innovatief. RZ Heilig Hart Tienen wil de keuze voor nuluitstoot mee ondersteunen en heeft daarom drie parkings op zijn campussen in Tienen en Aarschot uitgerust met laadpalen. Medewerkers konden de voorbije weken met gratis testritten ervaren hoe het is om 100 procent elektrisch te rijden.

 • Nieuws

  Jo Vandeurzen voorzitter van ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant

  Het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant dient zijn aanvraag tot erkenning in bij de Vlaamse overheid. Voorzitter van het netwerk wordt Jo Vandeurzen.

Meer nieuws Meer evenementen