Kip- en ribfestijn voor Rafiki

Op 10 november organiseren we een kip-en ribfestijn in het cafetaria van het St.-Jan ziekenhuis. De opbrengsten van dit evenement gaan naar onze goede doelen in Congo.

Kom op 10 november naar de cafetaria van het St.-Jan ziekenhuis voor een kip- en ribfestijn en steun zo onze goede doelen in Congo. Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar kunnen voor het hoofdgerecht kiezen uit een halve kip, vol-au-vent of ribbetjes. Als bijgerecht zijn er frietjes, krieltjes, appelmoes, jagersaus en verschillende slaatjes voorzien. Voor de kinderen staat er kipfilet of kindervidee op het menu. 

Je kan zowel 's middags als 's avonds komen. 's Middags zijn we open van 11.30 tot 13.30 uur, 's avonds ben je welkom tussen 17.00 en 19.00 uur.

Schrijf je in via onderstaand formulier, of koop je kaarten aan het onthaal van Campus Mariëndal.

 

Inschrijving kip- en ribfestijn Rafiki

Via dit formulier kan je je inschrijven voor het kip- en ribfestijn. Opgelet! Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met betalingsgegevens. Pas na de betaling ben je verzekerd van jouw plaats. Je kan je kaarten ook de dag zelf aan de kassa kopen zolang er nog plaatsen vrij zijn.

Wanneer kom je? *