Werken bij ons

RZ Heilig Hart Tienen heeft de juiste omvang om je meteen thuis te voelen. Wij zijn niet zo groot dat je er verloren loopt, en niet zo klein dat je snel uitgekeken geraakt. Nabijheid daar draait het om. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de patiënt. Samen met zowat 800 collega’s en 150 artsen geef je iedere dag het beste van jezelf om zorg te dragen voor elke individuele patiënt. 

Bekijk onze vacatures

 

Wij zoeken VIP-medewerkers!

Met zin voor initiatief

Professioneel, vriendelijk en inlevend: met drie basiswaarden willen we als regionaal ziekenhuis het verschil maken. We verwachten dat elke medewerker ernaar streeft om tegenover elke patiënt en elke collega professioneel, vriendelijk en inlevend te handelen, elke dag opnieuw. Met zin voor initiatief ga jij voor hoge kwaliteit en zeer tevreden patiënten.

'Iedereen VIP' vat onze missie goed samen

  • VIP in onze zorg, want pas dan krijg je echt tevreden patiënten. 
  • VIP in onze dienstverlening aan elkaar als collega's, want pas dan krijg je echt tevreden en gemotiveerde medewerkers. 

Deel je onze VIP-visie?

Wil je werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Hou je van open communicatie en inspraak in het beleid van de afdeling? Vind je een goede teamgeest belangrijk? Neem je graag initiatief? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken.

Bekijk onze vacatures


RZ Tiender