Programma What Matters To You op 6 juni

Tijdens de 3e editie van What Matters to You kunt u de infosessie 'Beter praten met de dokter' bijwonen of in gesprek gaan met een patiëntenvereniging. Op verschillende verpleegafdelingen zijn er ook infostands van patiëntenverenigingen.

Ter gelegenheid van de 3e editie van de What Matters to You-dag op 6 juni willen wij het belang van patiënten actief te betrekken in de zorg extra onder de aandacht brengen.

Programma

Beter praten met de dokter
U heeft een gesprek met de dokter over uw gezondheidsprobleem, een onderzoek of behandeling? Als u dit gesprek goed voorbereidt, kan de dokter u beter helpen. En kunt u beter meebeslissen over de zorg. 

Tijdens deze infosessie krijgt u tips over hoe u het gesprek met de dokter het best kunt voorbereiden. Hoe bespreekt u samen dingen? Hoe kunt u zich voorbereiden? Welke vragen moet u zeker stellen?  

Spreker: Myrte Dierckx van Trefpunt Zelfhulp

De infosessie duurt ongeveer een uur en is volledig gratis.

Er zijn 2 sessies: om 11 en 13.30 uur. Max. 40 deelnemers per workshop. Een sessie duurt ongeveer een uur.

Bijeenkomst patiëntenvereniging
7 patiëntenverenigingen zijn te gast in ons ziekenhuis: Alzheimer Liga, COPD (chronisch longlijden), De Maretak (chronische pijn), EnVie (borstkanker), Stoma-Actief, Ups & Downs (bipolaire stoornis, chronische depressie) en RAP (Regionale Adviesraad voor Geestelijke Gezondheidszorg Participatie). Hoe kunnen patiëntenverenigingen tegemoetkomen aan de noden van onze patiënten? Over deze vraag willen ze graag samen in gesprek gaan met patiënten en onze medewerkers. Uw mening als ervaringdeskundige is hierbij erg waardevol. De bijeenkomsten vinden plaats in het ziekenhuis tussen 14 en 16 uur.

U krijgt een gratis parkeerticket bij uw deelname.
INSCHRIJVINGEN WORDEN AFGESLOTEN OP 5 JUNI!

Inschrijving activiteiten What Matters To You 6 juni

Ik schrijf me in voor de workshop 'Beter praten met de dokter': *
Duid het gewenste tijdstip aan: *
Ik schrijf me in voor de bijeenkomst met een patiëntenvereniging om 14 uur: *
Duid uw voorkeur aan: *