Dagziekenhuis Campus St.-Jan

Locatie

Contact

Inwendig en oncologisch dagziekenhuis

In het dagziekenhuis op Campus St.-Jan wordt ondersteunende therapie gegeven aan patiënten met diverse aandoeningen zoals kanker, diabetes, osteoporose, ziekte van Crohn. Het dagziekenhuis biedt een huiselijke en rustige omgeving. Kankerpatiënten kunnen hier terecht voor chemotherapie in dagbehandeling, oppuntstelling van pijnmedicatie en psychosociale begeleiding. De behandelingen gebeuren in dagopname: u wordt 's morgens opgenomen en u gaat in de loop van de dag of 's avonds weer naar huis.

Voorzieningen

Het dagziekenhuis biedt plaats aan 23 patiënten en beschikt over 2 eenpersoonskamers, 3 tweepersoonskamers en 3 driepersoonskamers en een zaal met 6 patIëntenzetels. Elke kamer beschikt over een wastafel, telefoon, tv en een koelkastje.  De meeste kamers hebben ook een eigen toilet.

Belangrijk bij een dagopname

Thuismedicatie

Het is belangrijk dat wij weten welke medicatie u thuis neemt of onlangs genomen hebt. Op het thuismedicatieformulier vemeldt u de correcte benaming van de medicatie, de dosering en frequentie. Hebt u dit formulier vooraf niet opgestuurd? Overhandig het dan bij uw opname aan de verpleging.
Meer info over thuismedicatie