Dagziekenhuis Medisch Centrum Tienen

Locatie

Medisch Centrum Tienen

Bekijk route in het ziekenhuis

Contact

Chirurgisch dagziekenhuis

Het dagziekenhuis van Medisch Centrum Tienen beschikt over 4 operatiezalen. Behandelingen en ingrepen die in dagopname kunnen gebeuren, worden in het dagziekenhuis uitgevoerd. U wordt 's morgens opgenomen en u gaat in de loop van de dag of 's avonds weer naar huis.

Voorzieningen

Het dagziekenhuis biedt plaats aan 15 patiënten en beschikt over 1 eenpersoonskamer, 4 tweepersoonskamers en een zaal met 6 patiëntenzetels. Elke kamer beschikt over een wastafel, telefoon, tv en een koelkastje.  De meeste kamers hebben ook een eigen toilet.

Belangrijk bij een dagopname

Thuismedicatie

Het is belangrijk dat wij weten welke medicatie u thuis neemt of onlangs genomen hebt. Op het thuismedicatieformulier vemeldt u de correcte benaming van de medicatie, de dosering en frequentie. Hebt u dit formulier vooraf niet binnengebracht of opgestuurd ? Overhandig het dan bij uw opname aan de verpleging van het dagziekenhuis.
Meer info over thuismedicatie

Vervoer naar huis

Voorzie begeleiding en vervoer voor uw terugkeer naar huis na een ingreep. U mag zelf niet autorijden. Uw begeleider kan zijn auto 15 minuten gratis parkeren op bezoekersparking 2 aan het medisch centrum. Informeer de verpleegkundige tijdig als u bv. een taxi of ziekenvervoerdienst wenst.