Heropstart consultaties, medisch-technische diensten en dagziekenhuis

In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de overheid kan u vanaf maandag 4 mei weer telefonisch afspraken maken in ons ziekenhuis. Wij doen er alles aan om deze heropstart zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. In dit kader namen we verschillende maatregelen.
  • Het aantal consultaties blijft beperkt, zodat wachttijden niet oplopen en social distancing steeds mogelijk blijft. Hiervoor werden de wachtzalen aangepast.
  • Voor uw bescherming dragen alle zorgverleners een mondmasker. Ook uzelf en andere patiënten moeten verplicht een mondmasker dragen in het ziekenhuis. Als u niet over een eigen mondmasker beschikt dat aan onze standaarden voldoet, kan u er een mondmasker aanschaffen aan de ingang voor de prijs van 1 euro (contant en gepast betaald).
  • Iedereen wordt, voordat hij het ziekenhuis binnengaat, bevraagd over mogelijke covid-symptomen. Verdachte of covid-bevestigde patiënten worden strikt gescheiden van andere patiënten onderzocht en behandeld.

Voorlopig kan u alleen telefonisch afspraken maken via de gebruikelijke telefoonnummers. Hou er rekening mee dat de wachttijden aan de telefoon de eerste dagen kunnen oplopen. 

Momenteel is het niet mogelijk om online afspraken te maken wegens de coronacrisis. Van zodra online afspraken opnieuw beschikbaar zijn, zal dit gebeuren via mynexuzhealth. Maak alvast uw account aan en raadpleeg uw medisch dossier. Meer info >