Nieuws

RZ Tienen krijgt 'Groene Pluim'

De Groene Pluim is een prijs van Groen Tienen, die elk jaar uitgereikt wordt aan een persoon of organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt op sociaal, cultureel of ecologisch vlak.

Medisch Centrum Jodoigne

Sinds maandag 4 januari zijn wij in samenwerking met het St-Pietersziekenhuis Ottignies, gestart met raadplegingen in het medisch centrum in Jodoigne.

HLN reporter, Kristien Bollen, liep twee weken lang mee in het regionaal ziekenhuis Tienen: “Stikkapot voel ik me, maar het personeel... Dat blijft glimlachen”

“Moe, op, stikkapot. Zo voel ik me na twee weken meelopen. En dan heb ik eigenlijk nog niet eens gewerkt, maar gewoon wat ‘meegelopen’ met de mensen die zich dag in dag uit inzetten voor hun patiënten.” Onze reporter Kristien Bollen mocht binnenkijken in het regionaal ziekenhuis Heilig Hart Tienen. Ze pende de verhalen neer van verplegend en ondersteunend personeel, artsen en coaches. “Ja, zij zitten op hun tandvlees. Ik heb kunnen aanschouwen dat dat geen half grammetje overdreven is”, schrijft ze over haar eigen ervaringen. “Maar de glimlach op hun gezichten, die blijft me vooral bij.

RZ Tienen stap dichter bij nieuwbouwziekenhuis

Afgelopen weken sloot RZ Tienen twee belangrijke dossiers in haar nieuwbouwdossier af. Het ziekenhuis kwam niet alleen tot een overeenkomst over de verwerving van de bouwgronden, maar stelde ook definitief een architectenbureau aan.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 11
  6. Volgende