Stem op ons project voor de NIAZ Jaarprijs 2018!

De NIAZ Jaarprijs beloont projecten die de zorg nog beter en veiliger maken. Perinti (Perinataal Netwerk Tienen) doet dit elke dag door kwetsbare en kansarme gezinnen tijdens de zwangerschap en jong ouderschap te ondersteunen en begeleiden. Daarom dingen we mee naar de NIAZ Jaarprijs 2018 met het project Perinti. Tot eind september kunt u stemmen op onze inzending. Lees hier hoe u kunt stemmen!

De NIAZ Jaarprijs wil verbeterprojecten in de zorg in de kijker zetten. Door goede voorbeelden te delen, maken we samen de zorg nog beter en veiliger. NIAZ kreeg van 45 Nederlandse en Vlaamse zorginstellingen zo een voorbeeld van verbetering. 

Perinataal Netwerk Tienen (Perinti) ondersteunt en begeleidt kwetsbare en kansarme gezinnen tijdens de zwangerschap en jong ouderschap. Zo helpen we helpen maximaal ontwikkelingskansen creëren voor elk kind. Perinti is een project van Wijkgezondheidscentrum Vierkappes, Kind & Gezin, Huis van het Kind en ons ziekenhuis in samenwerking met de eerstelijns- en welzijnszorg in de regio Tienen. Onze diensten Patiëntenbegeleiding, Materniteit en Gynaecologie zijn mee trekker van dit mooie project.

NIAZ toont alle 45 inzendingen op zijn website. Tot eind september kan iedereen stemmen op het project van zijn keuze.

De vijf projecten met de meeste stemmen gaan naar de finale. Een vakjury selecteert ook vijf inzendingen. De tien finalisten mogen hun project voorstellen op 13 november in Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Anders dan vorig jaar zal niet een vakjury maar een panel van patiënten/cliënten bepalen wie de NIAZ Jaarprijs 2018 wint. Daar hangt een cheque van 10.000 euro aan vast.

Hoe geldig stemmen?

  • Surf naar https://jaarprijs.niaz.nl en selecteer ons ziekenhuis
  • Of surf rechtstreeks naar onze pagina: https://jaarprijs.niaz.nl/cases/details?id=87
  • Stem door uw mailadres in te geven en bevestig dat u geen robot bent
  • U krijgt in uw mailbox een mail met een link waarop u moet klikken om uw stem definitief te maken
  • U kunt per emailadres maar 1x stemmen
  • Gebruik dus al uw e-mailadressen om meerdere keren te stemmen
  • Vraag collega's, familie en vrienden hetzelfde te doen :-)
  • Stemmen kan nog tot 30 september

Alvast bedankt voor uw stem!