Nieuwsarchief 2020

Locatie nieuwe campus bekend

De kogel is door de kerk: onze nieuwe campus komt er op de site van St.-Jan. De vorige belangrijke piste, de site Reynaerts langs de Hamelendreef, bleek na verder onderzoek niet geschikt door waterproblemen.

Artikel VRT: "Stel manifestaties uit en voer actie op een andere manier"

In een kort interview riep algemeen directeur dr. Hans Struyven op om manifestaties uit te stellen, omdat grote bijeenkomsten nog steeds een risico vormen voor de verspreiding van Covid-19. Racisme en discriminatie gaan in tegen de kernwaarden van ons ziekenhuis, maar acties moeten op een manier gevoerd worden die de volksgezondheid niet in gevaar brengt. Lees het artikel hier.

Heropstart consultaties, medisch-technische diensten en dagziekenhuis

In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de overheid kan u vanaf maandag 4 mei weer telefonisch afspraken maken in ons ziekenhuis. Wij doen er alles aan om deze heropstart zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. In dit kader namen we verschillende maatregelen.

Coronavirus (Covid-19): FAQ

Wat moet u doen als u vermoedt dat u besmet bent met Covid-19? Moet u voorzorgsmaatregelen nemen als u naar ons ziekenhuis komt? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Stel zorg niet uit!

Net als veel andere ziekenhuizen en dokterspraktijken merken we dat meer en meer mensen met dringende medische problemen geen, of te laat hulp zoeken door de Covid-crisis. Zit je met een dringend medisch probleem, of twijfel je of je klachten dringend zijn? De huisartsen en het ziekenhuis blijven beschikbaar!

  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. Volgende