Ons aanbod

RZ Heilig Hart Tienen staat garant voor een inspirerend en motiverend werkklimaat. We stimuleren samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en zin voor verantwoordelijkheid.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Je krijgt de kans om je talenten en vaardigheden verder te ontplooien en door te groeien in je loopbaan. Om jou hierin te ondersteunen organiseren we op regelmatige basis opleidingen en bijscholingen. We werken hiervoor nauw samen met de collega’s van UZ Leuven en Alexianen Zorggroep Tienen, maar nemen ook externe partners onder de arm.

Werk en privé in evenwicht

Met flexibele uurroosters, verlofstelsels en jobtime-mogelijkheden komen we je graag tegemoet om een optimale balans te vinden tussen je werk- en privéleven. We werken samen met Kinderdagverblijf De Hartjes voor de opvang van jouw baby. Tijdens de schoolvakanties voorzien we opvang voor je (klein)kinderen.

Extra voordelen

Naast een groeps- en hospitalisatieverzekering hebben we andere interessante voordelen. Zo kan je in onze cafetaria genieten van koude en warme maaltijden tegen personeelstarief, kan je aan voordelige voorwaarden een fitnessabonnement aankopen bij Grandslam Fitness en profiteer je via Samenaankoop KU Leuven van diverse acties en promoties bij groot- en kleinhandelaars.

Aangename werkomgeving

RZ Tienen staat voor een open werkklimaat. Samen creëren we werkplezier in een optimale werksfeer en staat betrokkenheid met elkaar centraal.

Verwacht je regelmatig aan leuke feestjes, attenties en activiteiten. Teambuildings, personeelsfeesten, nieuwsjaarsdrinks, jubileum- en pensioenvieringen.

Nieuwbouw

Op het vlak van kwaliteit en innovatie speelt RZ Tienen mee op topniveau. We zetten ook stappen richting een nieuwe, moderne & eengemaakte campus in Tienen. Bouw je met ons mee?

Snel thuis @RZ Tienen

We vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt bij ons. We zorgen voor een warm welkom. Jouw meter/peter maakt je wegwijs in ons ziekenhuis. Je maakt persoonlijk kennis met onze directie en ontmoet andere nieuwe collega’s tijdens onze introductiedagen.

Bekijk onze vacatures